Shared dining om samen te genieten van Indiase moderne gerechten met traditionele smaken, dat doe je in Bollyfoods the Restaurant aan de Van ‘t Santstraat 86 in Nijmegen. In een hippe Indiase inrichting, geïnspireerd op Bollyfoods foodtrucks en op Bollywood, proef je van Bollyfoods signature dishes, Indiase wijnen en bieren, Bollyfoods eigen ijs, masala chai, lassi en meer!

Na het eten een Indiaas cadeautje kopen voor jezelf of een ander? Dat kan: Bollygoods zijn aanwezig in het restaurant. En natuurlijk is er ook een cadeaubon verkrijgbaar om een ander van Bollyfoods te laten genieten.

Bollyfoods the Restaurant is geopend van donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Ben je met 4 personen of meer? Reserveer dan even via info@bollyfoods.nl.
Met z’n tweeën of drieën? Jullie mogen gewoon komen binnenlopen!

Wat te vieren met een groter gezelschap? Het is mogelijk om Bollyfoods the Restaurant af te huren voor een besloten diner. Informeer naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte via info@bollyfoods.nl.

Menu

“Heerlijk eten zeer smaakvol en een goeie prijs moet je echt proberen!!”
 Cornee

“Heerlijke curry’s gegeten! Gaan we vaker doen. Goede prijs-kwaliteitverhouding.”
 Simone

“Lekkere Samosa’s en superleuk personeel, de curries en andere gerechten zijn ook al zo lekker.”
 Chaca

“Best ever.. lovely spiced Indian food.. meat and veggie dishes available… Love it”
 David

“Als beide kinderen, buiten de usual suspects (friet, pannenkoeken en pasta), zeggen dat iets superlekker is dan heb je echt lekker gekookt. Ik denk elke week Bollyfoods. Succes gegarandeerd.”
 Yuri

Bollyfoods
Van ‘t Santstraat 86
6523 BH Nijmegen
info@bollyfoods.nl

Wegens storing momenteel niet telefonisch bereikbaar, excuses voor het ongemak!

Openingstijden Bollyfoods the Restaurant:
Donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur.

Restaurant