Bollyfoods the Restaurant 

Samen genieten van (Zuid-)Indiase gerechten, dat doe je in Bollyfoods the Restaurant aan de Van ‘t Santstraat 86 in Nijmegen.
In een hippe Indiase inrichting, geïnspireerd op Bollyfoods foodtrucks en op Bollywood, proef je van Bollyfoods Indiase moderne en traditionele gerechten, samosa’s, Indiase wijnen en bieren, Bollyfoods eigen ijs, en meer!

Na het eten een Indiaas cadeautje kopen voor jezelf of een ander? Dat kan: Bollygoods zijn aanwezig in het restaurant. En natuurlijk is er ook een cadeaubon verkrijgbaar om een ander van Bollyfoods te laten genieten. 

Bollyfoods the Restaurant is normaal gesproken (en vanaf de volledige heropening dus weer) geopend van donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur, de keuken sluit om 20.30 uur. In de aanloop naar de volledige heropening zullen er vaker zulke specials zijn, met steeds een ander menu.

Op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli kun je in Bollyfoods the Restaurant terecht voor speciale avonden met een speciaal menu.

Op 1 en 2 juli serveren we een ‘Dum Biriyani menu’: als hoofdgerecht kies je uit verschillende Dum Biriyani’s, en kies je eventueel ook nog uit voorgerechten, bijgerechten en nagerechten.

Dum Biriyani (uniek in Nederland!) is een Zuid-Indiaas aromatisch en authentiek gerecht, gemaakt volgens de ‘dum kachi methode’: de gemarineerde ingrediënten, kruiden en semi-gekookte rijst worden in lagen in een pan bereid, waarbij het deksel gesealed is en de biriyani zo langzaam gaart in eigen stoom.
Hiervoor gebruiken wij de door onszelf geïmporteerde kruiden en specerijen, waardoor dit gerecht ‘PACKED with flavor’ is.

Vanaf 4 personen kun je reserveren via een mailtje naar info@bollyfoods.nl, verder mag je gewoon komen aanwaaien! 
Vermeld in je reservering je naam, de tijd, het aantal personen en je telefoonnummer.
Op 1 juli zijn we vanaf 17.30 uur geopend en op 2 juli al vanaf 17.00 uur.
NB: je kunt alleen mailen, de telefoon heeft nog even vrij-af.

 

Kijk hier voor de actuele vacatures en stuur ons een mailtje met je cv. 

 

Menu Restaurant

“Heerlijk eten zeer smaakvol en een goeie prijs moet je echt proberen!!”
 Cornee

“Heerlijke curry’s gegeten! Gaan we vaker doen. Goede prijs-kwaliteitverhouding.”
 Simone

“Lekkere Samosa’s en superleuk personeel, de curries en andere gerechten zijn ook al zo lekker.”
 Chaca

“Best ever.. lovely spiced Indian food.. meat and veggie dishes available… Love it”
 David

“Als beide kinderen, buiten de usual suspects (friet, pannenkoeken en pasta), zeggen dat iets superlekker is dan heb je echt lekker gekookt. Ik denk elke week Bollyfoods. Succes gegarandeerd.”
 Yuri

Restaurant