Scroll helemaal door voor onze Support India actie

Bollyfoods is momenteel even gesloten om uit te rusten van twee bewogen, rare jaren.
Voor we weer open gaan komt hier het nieuwe menu te staan en kondigen we de openingsdag natuurlijk aan op onze social media!

Take away en bezorging

Take away:
Als je wilt afhalen van het take away-menu hieronder (NB: er staat nu even geen menu hieronder, dat komt weer in de week voor we weer opengaan), bestel dan bij voorkeur voor 14.00 uur op de dag zelf (of al eerder natuurlijk!) via info@bollyfoods.nl. Na 14.00 uur hebben we vaak nog last minute afhaalmogelijkheden: dus mail ons na 14.00 uur, bel vanaf 16 uur, of kom langs tijdens de avond om te kijken of en wat er nog kan! 
Wil je Bollyfoods liever thuisbezorgd hebben? Dat kan tot wel 6 km van ons restaurant: bestel voor bezorging via Mr. Butler!

 
Support India
“Hoe is het met jullie familie in India?”
“Maar hoe gaat het nu eigenlijk ècht in India?”
Zo lief dat jullie ons hiernaar vragen!
In India ging het heel slecht: alles wat je erover zag en hoorde in het nieuws was helaas waar.
Inmiddels zijn er weer minder corona-besmettingen en kunnen de ziekenhuizen het weer beter aan, maar is het financiële en economische effect voor mensen en gezinnen nog steeds enorm merkbaar.
Wij voelen ons hier aan de andere kant van de wereld heel machteloos en maken ons zorgen.
Zorgen over vrienden en bekenden die hun bedrijf in rook hebben zien opgaan door meerdere strikte lockdowns, het weggevallen toerisme, het stilvallen van de economie.
Steun van de overheid is er niet. Heb je geen inkomsten, dan kun je de hypotheek en het schoolgeld van de kinderen niet betalen en heb je geen eten, zo droevig simpel is het.
Wat velen van jullie niet weten, is dat jullie sinds maart 2020 door onze take away maaltijden te bestellen niet alleen Bollyfoods geholpen hebben, maar ook indirect de mensen die we hierboven noemen.
Want waar we kunnen, proberen we hen te helpen met een deel van de Bollyfoods take away inkomsten.
Inmiddels gaat het met zovelen zo slecht in India, dat we nu dit lange bericht schrijven en jullie vragen om mee te helpen.
Kun je wat bijdragen om ons te helpen hen te helpen?
Wij zorgen dat het via onderstaand tikkie (met een zelf te kiezen bedrag, want alle kleine beetjes helpen) direct bij diegenen terecht komt die het heel hard nodig hebben!
Tikkie “India Needs Our Help”: deze is nu even offline, stuur ons een mailtje als je wil meehelpen en voor welk bedrag, dan mailen we je een tikkie!

Alvast bedankt voor je hulp èn voor het delen, want sharing is caring!
En blijf Bollyfoods eten, want uiteraard gaan we zelf ook door met helpen 🙂

 

 

Samen genieten van shared dining, dat doe je in Bollyfoods the Restaurant aan de Van ‘t Santstraat 86 in Nijmegen.
In een hippe Indiase inrichting, geïnspireerd op Bollyfoods foodtrucks en op Bollywood, proef je van Bollyfoods Indiase moderne en traditionele gerechten, samosa’s, Indiase wijnen en bieren, Bollyfoods eigen ijs, en meer!

Na het eten een Indiaas cadeautje kopen voor jezelf of een ander? Dat kan: Bollygoods zijn aanwezig in het restaurant. En natuurlijk is er ook een cadeaubon verkrijgbaar om een ander van Bollyfoods te laten genieten. 

Bollyfoods the Restaurant is normaal gesproken geopend van donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur, de keuken sluit dan om 20.30 uur.
Reserveren kan via een mailtje naar info@bollyfoods.nl en is vanaf 4 personen sowieso verstandig, maar uiteraard mag gewoon komen aanwaaien ook!

Bekijk de menukaart alvast, mouth watering!

Menu Restaurant

“Heerlijk eten zeer smaakvol en een goeie prijs moet je echt proberen!!”
 Cornee

“Heerlijke curry’s gegeten! Gaan we vaker doen. Goede prijs-kwaliteitverhouding.”
 Simone

“Lekkere Samosa’s en superleuk personeel, de curries en andere gerechten zijn ook al zo lekker.”
 Chaca

“Best ever.. lovely spiced Indian food.. meat and veggie dishes available… Love it”
 David

“Als beide kinderen, buiten de usual suspects (friet, pannenkoeken en pasta), zeggen dat iets superlekker is dan heb je echt lekker gekookt. Ik denk elke week Bollyfoods. Succes gegarandeerd.”
 Yuri

Bollyfoods
Van ‘t Santstraat 86
6523 BH Nijmegen
info@bollyfoods.nl
Telefonisch bereikbaar vanaf 16.00 uur op openingsdagen restaurant:
024 – 750 0100

Openingstijden Bollyfoods the Restaurant:
Donderdag vanaf 17.00 uur  
Vrijdag vanaf 17.00 uur  
Zaterdag vanaf 17.00 uur  
Zondag vanaf 17.00 uur  

Gesloten vanaf 23 december voor kerst en oud&nieuw.

Restaurant