Scroll helemaal door voor onze Support India actie

 

Bollyfoods the Restaurant is tijdelijk gesloten.

Vanwege de enorme drukte met onze twee foodtrucks (alle verzette bruiloften en bedrijfsfeesten van 2020 en 2021 moeten nu, naast de nieuw geplande feesten van dit jaar, allemaal in 2022 gaan plaatsvinden) en dat, in combinatie met een aanhoudende personeelsschaarste, werkt helaas niet en daarom hebben we voor nu zo moeten besluiten.
Na alle drukte komen we terug in ons restaurant, dus houd de berichten hierover t.z.t. in de gaten!

Graag tot ziens in Bollyfoods the Restaurant of bij een van onze foodtrucks!

 

Op zoek naar ons take away menu?

Bollyfoods the Restaurant 

Samen genieten van (Zuid-)Indiase gerechten, dat doe je in Bollyfoods the Restaurant aan de Van ‘t Santstraat 86 in Nijmegen.
In een hippe Indiase inrichting, geïnspireerd op Bollyfoods foodtrucks en op Bollywood, proef je van Bollyfoods Indiase moderne en traditionele gerechten, samosa’s, Indiase wijnen en bieren, Bollyfoods eigen ijs, en meer!

Na het eten een Indiaas cadeautje kopen voor jezelf of een ander? Dat kan: Bollygoods zijn aanwezig in het restaurant. En natuurlijk is er ook een cadeaubon verkrijgbaar om een ander van Bollyfoods te laten genieten. 

Bollyfoods the Restaurant is normaal gesproken geopend van donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur, de keuken sluit om 20.30 uur. 
Reserveren kan via een mailtje naar info@bollyfoods.nl en is vanaf 4 personen verstandig, maar uiteraard mag gewoon komen aanwaaien ook!

Bekijk de menukaart alvast, mouth watering!

Menu Restaurant

Support India
 
“Hoe is het met jullie familie in India?”
“Maar hoe gaat het nu eigenlijk ècht in India?”
 
Zo lief dat jullie ons hiernaar vragen!
In India ging het heel slecht: alles wat je erover zag en hoorde in het nieuws was helaas waar.
Inmiddels zijn er weer minder corona-besmettingen en kunnen de ziekenhuizen het weer beter aan, maar is het financiële en economische effect voor mensen en gezinnen nog steeds enorm merkbaar.
Wij voelen ons hier aan de andere kant van de wereld heel machteloos en maken ons zorgen.
Zorgen over vrienden en bekenden die hun bedrijf in rook hebben zien opgaan door meerdere strikte lockdowns, het weggevallen toerisme, het stilvallen van de economie.
Steun van de overheid is er niet. Heb je geen inkomsten, dan kun je de hypotheek en het schoolgeld van de kinderen niet betalen en heb je geen eten, zo droevig simpel is het.
Wat velen van jullie niet weten, is dat jullie sinds maart 2020 door onze take away maaltijden te bestellen niet alleen Bollyfoods geholpen hebben, maar ook indirect de mensen die we hierboven noemen.
Want waar we kunnen, proberen we hen te helpen met een deel van de Bollyfoods take away inkomsten.
Inmiddels gaat het met zovelen zo slecht in India, dat we nu dit lange bericht schrijven en jullie vragen om mee te helpen.
Kun je wat bijdragen om ons te helpen hen te helpen?
Wij zorgen dat het via onderstaand tikkie (met een zelf te kiezen bedrag, want alle kleine beetjes helpen) direct bij diegenen terecht komt die het heel hard nodig hebben!
Tikkie “India Needs Our Help”: deze is nu even offline, stuur ons een mailtje als je wil meehelpen en voor welk bedrag, dan mailen we je een tikkie!

Alvast bedankt voor je hulp èn voor het delen, want sharing is caring!
En blijf Bollyfoods eten, want uiteraard gaan we zelf ook door met helpen 🙂

“Heerlijk eten zeer smaakvol en een goeie prijs moet je echt proberen!!”
 Cornee

“Heerlijke curry’s gegeten! Gaan we vaker doen. Goede prijs-kwaliteitverhouding.”
 Simone

“Lekkere Samosa’s en superleuk personeel, de curries en andere gerechten zijn ook al zo lekker.”
 Chaca

“Best ever.. lovely spiced Indian food.. meat and veggie dishes available… Love it”
 David

“Als beide kinderen, buiten de usual suspects (friet, pannenkoeken en pasta), zeggen dat iets superlekker is dan heb je echt lekker gekookt. Ik denk elke week Bollyfoods. Succes gegarandeerd.”
 Yuri

Bollyfoods
Van ‘t Santstraat 86
6523 BH Nijmegen
info@bollyfoods.nl

Openingstijden Bollyfoods the Restaurant:
Donderdag vanaf 17.00 uur
Vrijdag vanaf 17.00 uur
Zaterdag vanaf 17.00 uur   
Zondag vanaf 17.00 uur  

Vanaf 1 mei is Bollyfoods the Restaurant tijdelijk gesloten vanwege de huidige enorme drukte met de foodtrucks (na 2 jaar zonder events), in combinatie met het alom heersende personeelstekort.
Na de zomer gaan we weer open, don’t worry chicken curry!

Boek of bezoek in de tussentijd een Bolly foodtruck!

Restaurant