Bollyfoods the Restaurant gaat binnenkort weer open!

Na de enorme seizoensdrukte met de foodtrucks (na 2 jaar zonder events) in combinatie met het alom heersende personeelstekort, namen we even de tijd om te pauzeren, uit te rusten, onze 3e foodtruck af te bouwen en wat kluswerk aan het restaurant uit te voeren.
Tegelijkertijd werkten we alvast aan de heropening van Bollyfoods the Restaurant door o.a. het vormen van een team, het maken van een nieuwe menukaart en door te hopen dat de hoge energiekosten en inkoopkosten weer gaan zakken. Dat laatste is gelukt, maar we zijn nu nog hard op zoek naar de laatste mensen om het team compleet te maken. Kijk hier voor de actuele vacatures en stuur ons een mailtje! 
Zodra alles rond is gaan we gewoon weer open, don’t worry chicken curry!

Boek of bezoek in de tussentijd een Bolly foodtruck!

 

Op zoek naar ons take away menu?

Bollyfoods the Restaurant 

Samen genieten van (Zuid-)Indiase gerechten, dat doe je in Bollyfoods the Restaurant aan de Van ‘t Santstraat 86 in Nijmegen.
In een hippe Indiase inrichting, geïnspireerd op Bollyfoods foodtrucks en op Bollywood, proef je van Bollyfoods Indiase moderne en traditionele gerechten, samosa’s, Indiase wijnen en bieren, Bollyfoods eigen ijs, en meer!

Na het eten een Indiaas cadeautje kopen voor jezelf of een ander? Dat kan: Bollygoods zijn aanwezig in het restaurant. En natuurlijk is er ook een cadeaubon verkrijgbaar om een ander van Bollyfoods te laten genieten. 

Bollyfoods the Restaurant is normaal gesproken geopend van donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur, de keuken sluit om 20.30 uur. 
Reserveren kan via een mailtje naar info@bollyfoods.nl en is vanaf 4 personen verstandig, maar uiteraard mag gewoon komen aanwaaien ook!

Bekijk de menukaart alvast, mouth watering!

Menu Restaurant

“Heerlijk eten zeer smaakvol en een goeie prijs moet je echt proberen!!”
 Cornee

“Heerlijke curry’s gegeten! Gaan we vaker doen. Goede prijs-kwaliteitverhouding.”
 Simone

“Lekkere Samosa’s en superleuk personeel, de curries en andere gerechten zijn ook al zo lekker.”
 Chaca

“Best ever.. lovely spiced Indian food.. meat and veggie dishes available… Love it”
 David

“Als beide kinderen, buiten de usual suspects (friet, pannenkoeken en pasta), zeggen dat iets superlekker is dan heb je echt lekker gekookt. Ik denk elke week Bollyfoods. Succes gegarandeerd.”
 Yuri

Bollyfoods
Van ‘t Santstraat 86
6523 BH Nijmegen
info@bollyfoods.nl

Openingstijden Bollyfoods the Restaurant:
Donderdag vanaf 17.00 uur
Vrijdag vanaf 17.00 uur
Zaterdag vanaf 17.00 uur   
Zondag vanaf 17.00 uur  

Bollyfoods the Restaurant is momenteel tijdelijk gesloten.
Na de enorme seizoensdrukte met de foodtrucks (na 2 jaar zonder events) in combinatie met het alom heersende personeelstekort, nemen we nu even de tijd om te pauzeren, uit te rusten, onze 3e foodtruck af te bouwen en wat kluswerk aan het restaurant uit te voeren.
Tegelijkertijd werken we alvast aan de heropening van Bollyfoods the Restaurant door o.a. het vormen van een team, het maken van een nieuwe menukaart en door te hopen dat de hoge energiekosten en inkoopkosten weer gaan zakken ;-).

Zodra alles op z’n plek valt, gaan we gewoon weer open, don’t worry chicken curry!

Boek of bezoek in de tussentijd een Bolly foodtruck!

Restaurant