nimble_asset_logo

Bollyfoods serveert Indiase maaltijden en snacks vanuit een vrolijk gekleurde foodtruck en is al jaren een favoriet op bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, tuinfeesten, jubilea en andere feestelijke gelegenheden. Probeer Bollyfoods’ smaakvolle curry’s, Chicken Tikka-Bombay Potato, Veg Samosa’s of Tandoori Burger en… get curried away!

Bollyfoods is winnaar van de eerste 24Kitchen Foodtruck Award 2015-2016 èn van de eerste Vakjury Award Beste foodtruck 2023-2024 door Nederlandse Horecaprijzen, en is in te huren op jouw evenement!

Aanvragen

Onze prijzen worden bij elke catering op maat berekend en gebaseerd op het aantal personen, het gewenste menu, de locatie (afstand vanaf Nijmegen) en het aantal uren personeel van aankomst tot vertrek. Het is dan ook niet mogelijk om een standaardprijs te noemen, maar mail je aanvraag naar info@bollyfoods.nl en wij sturen je graag een offerte op maat!

We kennen de allerleukste foodtrucks van Nederland en ontzorgen graag. Geef jullie wensen aan ons door zodat wij kunnen zorgen voor meerdere foodtrucks op jullie evenement. Wij regelen dan een gezamenlijke offerte en verzorgen alle communicatie.

Tafels en stoelen, een bar en de drank erbij tijdens je feest? Laat het ons weten!

Diëten of allergieën? De Indiase keuken biedt veel mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld glutenvrij of lactosevrij. We denken graag met je mee!

Bollyfoods denkt aan de toekomst en maakt gebruik van duurzame biologisch afbreekbare disposables.

Mercedes Sprinter UPS-model, 1992

Afmetingen: 6,5 meter lang, 3 meter breed (incl. geopend uitgifteluik)
Stroom: 1 of 2x 16 ampère aansluiting, maar het is in overleg ook mogelijk met 1 of 2x een normale 230V aansluiting.

Renault Master, 1982

Afmetingen: 5,6 meter lang, 3 meter breed (incl. geopend uitgifteluik)
Stroom: 1x 32 ampère aansluiting, maar het is in overleg ook mogelijk met 1 of 2x een normale 230V aansluiting.

“Bollyfoods heeft de gasten op onze bruiloft laten proeven van hun heerlijke curry’s. Sommigen voor de eerste keer en deze zijn nu verslaafd aan curry’s en sommigen bijna professioneel te noemen curry-eters en deze waren zwaar onder de indruk. Ze boden zowel vegetarische curry als met kip. Ook de vegetarische pasteitjes waren heerlijk! De samenwerking was zeer positief en er waren geen onduidelijkheden van onze kant. Vooral de positiviteit van de mannen van foodtruck was iets waarom je ze altijd zou willen boeken voor een feest. Bedankt voor jullie inzet!”
 Paul

“We hebben van de gasten op ons bedrijfsfeest veel complimenten ontvangen over de foodtruck en het eten, dus jullie bedankt daarvoor! Tot een volgend event!”
 Daan

“Geen bruiloft zonder Bollyfoods! Eten top! Personeel top! Service top! Truck top! Super bedankt!”
 Soraya

“Bedankt voor de lunch die jullie vandaag bij onze beleidsdag hebben verzorgd. Ik heb veel goede reacties hierover gehoord. Nogmaals bedankt, en wie weet tot een volgende keer!”
 Melanie

nimble_asset_contact

Bollyfoods
Van ‘t Santstraat 86
6523 BH Nijmegen
info@bollyfoods.nl
024-750 0100
(telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden Bollyfoods the Restaurant)

Foodtrucks