nimble_asset_logo

De founders van Bollyfoods zijn Mathew en Geertje.

Mathew komt uit Kerala, in Zuid-India. Hij heeft een passie voor eten en koken en maakt zijn eigen kruidenmasala’s. Samen met Geertje heeft hij de missie om de kleurrijke en volle smaken van de Indiase keuken over te brengen in de vorm van traditionele èn moderne gerechten.

Naast Mathew en Geertje is er uiteraard een groot team van fijne Bolly’s die het mogelijk maken het restaurant en de foodtrucks allemaal tegelijk draaiende te hebben.
Ook Bolly worden? Je mag altijd een open sollicitatie sturen, maar ook specifiek gericht op de huidige vacature(s):

  • foodtruckmedewerker – bij voorkeur met rijbewijs B en liefst met ervaring in horeca of foodtrucken en in het rijden van (oude) bussen.
  • bedieningsmedewerker in Bollyfoods the Restaurant – horecaervaring is een grote pre, er is plek in het team voor 2 avonden per week (do en zo, of in overleg evt andere avonden) vanaf half augustus. Of begin al eerder zodat je kunt invallen en kunt foodtrucken in de tussentijd!

Combinaties van functies en van restaurant met foodtrucks zijn vaak ook mogelijk!
Stuur een mailtje met je cv naar info@bollyfoods.nl en dan maken we graag binnenkort kennis met je!

Bollyfoods ontstond in 2013 toen bleek dat niet alleen vrienden wilden genieten van Mathews kookkunsten, maar ook anderen cateringen wilden boeken. Vanuit het cateringbedrijf werd Bollyfoods steeds vaker voor festivals gevraagd, waarvoor eind 2014 een foodtruck gebouwd werd. Eind 2016 kwam daar een tweede foodtruck bij om aan alle aanvragen te kunnen blijven voldoen. Eind 2019 ging Bollyfoods the Restaurant open. Helaas bleek dat een wat slechte timing en net voor alle corona-lockdowns te zijn, maar de curry-take away was een groot succes en daarna kwamen we weer helemaal terug als restaurant!
En in 2022? Bouwden we gewoon nòg een foodtruck!

nimble_asset_contact

Bollyfoods
Van ‘t Santstraat 86
6523 BH Nijmegen
info@bollyfoods.nl
024-750 0100
(telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden Bollyfoods the Restaurant)

Wie zijn wij?