nimble_asset_logo

De founders van Bollyfoods zijn Mathew en Geertje.

Mathew komt uit Kerala, in Zuid-India. Hij heeft een passie voor eten en koken en maakt zijn eigen kruidenmasala’s. Samen met Geertje heeft hij de missie om de kleurrijke en volle smaken van de Indiase keuken over te brengen in de vorm van traditionele èn moderne gerechten.

Naast Mathew en Geertje is er uiteraard een groot team van fijne Bolly’s die het mogelijk maken het restaurant en de foodtrucks allemaal tegelijk draaiende te hebben.
Ook Bolly worden? Er zijn momenteel meerdere vacatures:
bediening; 1e bedieningsmedewerker
(met ervaring); keukenhulp;
spoelkeuken
(vanaf 16 jaar); en foodtruckmedewerker op festivals en events.
Combinaties van functies en van restaurant met foodtrucks zijn ook mogelijk!
Stuur een mailtje met je cv naar info@bollyfoods.nl en dan maken we graag binnenkort kennis met je!

Bollyfoods ontstond in 2013 toen bleek dat niet alleen vrienden wilden genieten van Mathews kookkunsten, maar ook anderen cateringen wilden boeken. Vanuit het cateringbedrijf werd Bollyfoods steeds vaker voor festivals gevraagd, waarvoor eind 2014 een foodtruck gebouwd werd. Eind 2016 kwam daar een tweede foodtruck bij om aan alle aanvragen te kunnen blijven voldoen. Eind 2019 ging Bollyfoods the Restaurant open. Helaas bleek dat een wat slechte timing en net voor alle corona-lockdowns te zijn, maar de curry-take away was een groot succes en we komen terug!
En in 2022? Bouwen we gewoon nòg een foodtruck!

nimble_asset_contact

Bollyfoods
Van ‘t Santstraat 86
6523 BH Nijmegen
info@bollyfoods.nl

Openingstijden Bollyfoods the Restaurant:
Donderdag vanaf 17.00 uur
Vrijdag vanaf 17.00 uur
Zaterdag vanaf 17.00 uur   
Zondag vanaf 17.00 uur  

Bollyfoods the Restaurant is momenteel tijdelijk gesloten.
Na de enorme seizoensdrukte met de foodtrucks (na 2 jaar zonder events) in combinatie met het alom heersende personeelstekort, nemen we nu even de tijd om te pauzeren, uit te rusten, onze 3e foodtruck af te bouwen en wat kluswerk aan het restaurant uit te voeren.
Tegelijkertijd werken we alvast aan de heropening van Bollyfoods the Restaurant door o.a. het vormen van een team, het maken van een nieuwe menukaart en door te hopen dat de hoge energiekosten en inkoopkosten weer gaan zakken ;-).

Zodra alles op z’n plek valt, gaan we gewoon weer open, don’t worry chicken curry!

Boek of bezoek in de tussentijd een Bolly foodtruck!

Wie zijn wij?