nimble_asset_logo

De founders van Bollyfoods zijn Mathew en Geertje.

Mathew komt uit Kerala, in Zuid-India. Hij heeft een passie voor eten en koken en maakt zijn eigen kruidenmasala’s. Samen met Geertje heeft hij de missie om de kleurrijke en volle smaken van de Indiase keuken over te brengen in de vorm van traditionele èn moderne gerechten.

Naast Mathew en Geertje is er uiteraard een groot team van fijne Bolly’s die het mogelijk maken het restaurant en de foodtrucks allemaal tegelijk draaiende te hebben.
Ook Bolly worden? Je mag altijd een open sollicitatie sturen, maar ook specifiek gericht op de huidige vacature(s):

  • foodtruckmedewerker – bij voorkeur met rijbewijs B en liefst met ervaring in horeca of foodtrucken en in het rijden van (oude) bussen.

Stuur een mailtje met je cv naar info@bollyfoods.nl en dan maken we graag binnenkort kennis met je!

Geen acquisitie n.a.v. onze vacatures a.u.b.

Bollyfoods ontstond in 2013 toen bleek dat niet alleen vrienden wilden genieten van Mathews kookkunsten, maar ook anderen cateringen wilden boeken. Vanuit het cateringbedrijf werd Bollyfoods steeds vaker voor festivals gevraagd, waarvoor eind 2014 een foodtruck gebouwd werd. Eind 2016 kwam daar een tweede foodtruck bij om aan alle aanvragen te kunnen blijven voldoen. Eind 2019 ging Bollyfoods the Restaurant open. Helaas bleek dat een wat slechte timing en net voor alle corona-lockdowns te zijn, maar de curry-take away was een groot succes en daarna kwamen we weer helemaal terug als restaurant. Inmiddels is Bollyfoods the Restaurant enkel besloten te boeken voor groepen, naast enkele thema-avonden per jaar waar iedereen van kan genieten.
En in 2022? Bouwden we gewoon nòg een foodtruck!
Prijzen wonnen we in 2015 (24Kitchen), 2023-2024 (vakjury Nederlandse Horecaprijzen) en 2024-2025 (publieksprijs Nederlandse Horecaprijzen.

nimble_asset_contact

Bollyfoods
Van ‘t Santstraat 86
6523 BH Nijmegen
foodtrucks/catering/sollicitaties/overig: info@bollyfoods.nl
restaurant: restaurant@bollyfoods.nl

Wie zijn wij?